EdukacijaO Nama

ICTSEE je kompanija posvećena otkrivanju i implementaciji novih IKT tehnologija. Namera nam je da na jednom mestu ponudimo onakav spektar usluga, kakav bi na najbolji način mogao da zadovolji zahteve savremenih IKT rešenja i potrebe naših klijenata.
Bilo da se radi o izradi projekata, namenskih aplikacija, konsultacija i revizije postojećih IKT sistema, ili, sa druge strane, održavanja već postojećih internet prezentacija, sistema i helpdeska, trudimo se da ponudimo kompletnu i kvalitetnu uslugu. I naravno, održati korak sa svim savremenim tokovima nije lako bez kvalitetnog obrazovanja zaposlenih, i tu želimo da ponudimo dobar izbor i kvalitetan rad.
Zato smo i okupili tim profesionalaca sa velikim iskustvom.
Ovakav pristup nam omogućava da se ne ograničavamo samo na jedno ili dva rešenja, već da možemo da pristupimo celovitom i sveobuhvatnom rešavanju zadataka. Da li je rešenje vlasničko ili otvorenog koda, najmanje je bitno, ako zadovoljava potrebe na najkvalitetniji način. Krajnji cilj je maksimalan kvalitet sa minimalnim ulaganjem.
Naravno, ne i najmanje bitno, namera nam je da pomognemo našim klijentima da odaberu pravo rešenje, koje će biti optimalno za njih po svim parametrima, kako tehničkim, tako i ekonomskim.
Nadamo se da će ovakav pristup i rad doneti saradnju i sa Vama.


ICTSEE

 

Vaš
ICTSEE Tim

 Misija: Omogućavanje sveobuhvatnih rešenja za naše klijente i pružanje adekvatne i kvalitetne edukacije, kroz praćenje, usvajanje i implementiranje najnovijih IKT rešenja.


Vizija: Naša vizija je da budemo savremena kompanija koja pokriva tržište ovog dela Evrope i postavlja nove i više standarde, kako za naše klijente, tako i za zaposlene.


Društvena odgovornost: Kroz različite projekte trudimo se da osmislimo i uredimo okruženje u kome se nalazimo na dobrobit svih nas.
Kroz projekat Prakse pružamo mladima mogućnost stručnog usavršavanja i sticanja praktičnih znanja. Time ulažemo u budućnost kako naše kompanije, tako i društva u celini. Naravno, najbolji ostaju sa nama.
Prateći savremene standarde, implementirali smo „Green Office“ u poslovanje naše kompanije, kako bi smo podigli ekološku svet i napravili pravi potez za budućnost.


ICTSEE TimReferencePartneriDokumenta
Prošitajte više o ljudima koji stoje iza ove firme.
Iskustvo i znanje je tu, da ga podelimo sa Vama.

Pročitajte više…
Pogledajte šta o nama kažu naši klijenti.
Možda se ovde nađe mesto i za Vas.

Pročitajte više…
Kompanije sa kojima sarađujemo i čiji smo predstavnici.
Sa ponosom, naravno. I velikim zadovoljstvom.

Pročitajte više…
Dokumenta za preuzimanje: cenovnici, uputstva, finansijska i druga dokumenta.

Pročitajte više…
Delite ovu stranicu