ЕдукацијаО Нама

ICTSEE је компанија посвећена откривању и имплементацији нових ИКТ технологија. Намера нам је да на једном месту понудимо онакав спектар услуга, какав би на најбољи начин могао да задовољи захтеве савремених ИКТ решења и потребе наших клијената.
Било да се ради о изради пројеката, наменских апликација, консултација и ревизије постојећих ИКТ система, или, са друге стране, одржавања већ постојећих интернет презентација, система и хелпдеска, трудимо се да понудимо комплетну и квалитетну услугу. И наравно, одржати корак са свим савременим токовима није лако без квалитетног образовања запослених, и ту желимо да понудимо добар избор и квалитетан рад.
Зато смо и окупили тим професионалаца са великим искуством.
Овакав приступ нам омогућава да се не ограничавамо само на једно или два решења, већ да можемо да приступимо целовитом и свеобухватном решавању задатака. Да ли је решење власничко или отвореног кода, најмање је битно, ако задовољава потребе на најквалитетнији начин. Крајњи циљ је максималан квалитет са минималним улагањем.
Наравно, не и најмање битно, намера нам је да помогнемо нашим клијентима да одаберу право решење, које ће бити оптимално за њих по свим параметрима, како техничким, тако и економским.
Надамо се да ће овакав приступ и рад донети сарадњу и са Вама.


ICTSEE

 

Ваш
ICTSEE Тим

 Мисија: Омогућавање свеобухватних решења за наше клијенте и пружање адекватне и квалитетне едукације, кроз праћење, усвајање и имплементирање најновијих ИКТ решења.


Визија: Наша визија је да будемо савремена компанија која покрива тржиште овог дела Европе и поставља нове и више стандарде, како за наше клијенте, тако и за запослене.


Друштвена одговорност: Кроз различите пројекте трудимо се да осмислимо и уредимо окружење у коме се налазимо на добробит свих нас.
Кроз пројекат Праксе пружамо младима могућност стручног усавршавања и стицања практичних знања. Тиме улажемо у будућност како наше компаније, тако и друштва у целини. Наравно, најбољи остају са нама.
Пратећи савремене стандарде, имплементирали смо „Green Office“ у пословање наше компаније, како би смо подигли еколошку свет и направили прави потез за будућност.


ICTSEE ТимРеференцеПартнериДокумента
Прошитајте више о људима који стоје иза ове фирме.
Искуство и знање је ту, да га поделимо са Вама.

Прочитајте више…
Погледајте шта о нама кажу наши клијенти.
Можда се овде нађе место и за Вас.

Прочитајте више…
Компаније са којима сарађујемо и чији смо представници.
Са поносом, наравно. И великим задовољством.

Прочитајте више…
Документа за преузимање: ценовници, упутства, финансијска и друга документа.

Прочитајте више…
Делите ову страницу