Održavanje računarskih mrežaOdržavanje računarskih mreža

Paketi usluga održavanja mrežnih sistema u Vašoj kompaniji, namenjeni su optimalnom i pravovremenom otkrivanju i rešavanju problema nastalih u Vašoj mrežnoj insfrastrukturi. Oni pokrivaju održavanje, podešavanje i otklanjanje problema kako na fizičkom nivou tako i na softverskom nivou.
Možete se opredeliti za neki od već ponuđenih paketa, ili u razgovoru sa našim stručnim osobljem, upoznati se sa detaljima i odabrati onaj koji Vam najviše odgovara. Možemo se i dogovoriti i skorijiti namenski paket posebno za Vaše potrebe.

Održavanje računarskih mrežaPored održavanja mreže na jednoj lokaciji, možemo Vam pomoći i povezati i sve Vaše udaljene lokacije, kako bi Vam optimizovali i ubrzali poslovanje i rad.

Bez obzira da li se radi o održavanju mrežne opreme (modemi, ruteri, pristupne tačke, mrežni uređaji različitih namena…) ili softverskom podešavanju servisa i uređaja (DHSP, DNS, mrežni resursi…) naše stručne službe su tu da Vam pomognu.

U svakom od paketa dobijate tehničku podršku koja u zavisnosti od trenutnog zahteva ili problema, može biti imejl, preko Tiketing sistema, daljinska ili fizička, izlaskom na teren. Takođe, dobijate i pristup portalu za podršku gde možete poslati zahtev za podršku, pratiti status već poslatih zahteva, ali i da na lak i komforan način znate tačno ko je poslao zahtev i povodom čega.

Naša kompanija ne radi servis neispravnih uređaja, niti instalaciju/reinstalaciju operativnih sistema, već u dogovoru sa Vama možemo poslati uređaj u ovlašćeni servis, bilo da su uređaju u garantnom ili vangarantnom roku.

Delite ovu stranicu