Одржавање рачунарских мрежаОдржавање рачунарских мрежа

Пакети услуга одржавања мрежних система у Вашој компанији, намењени су оптималном и правовременом откривању и решавању проблема насталих у Вашој мрежној инсфраструктури. Они покривају одржавање, подешавање и отклањање проблема како на физичком нивоу тако и на софтверском нивоу.
Можете се определити за неки од већ понуђених пакета, или у разговору са нашим стручним особљем, упознати се са детаљима и одабрати онај који Вам највише одговара. Можемо се и договорити и скоријити наменски пакет посебно за Ваше потребе.

Одржавање рачунарских мрежаПоред одржавања мреже на једној локацији, можемо Вам помоћи и повезати и све Ваше удаљене локације, како би Вам оптимизовали и убрзали пословање и рад.

Без обзира да ли се ради о одржавању мрежне опреме (модеми, рутери, приступне тачке, мрежни уређаји различитих намена…) или софтверском подешавању сервиса и уређаја (ДХСП, ДНС, мрежни ресурси…) наше стручне службе су ту да Вам помогну.

У сваком од пакета добијате техничку подршку која у зависности од тренутног захтева или проблема, може бити имејл, преко Тикетинг система, даљинска или физичка, изласком на терен. Такође, добијате и приступ порталу за подршку где можете послати захтев за подршку, пратити статус већ послатих захтева, али и да на лак и комфоран начин знате тачно ко је послао захтев и поводом чега.

Наша компанија не ради сервис неисправних уређаја, нити инсталацију/реинсталацију оперативних система, већ у договору са Вама можемо послати уређај у овлашћени сервис, било да су уређају у гарантном или вангарантном року.

Делите ову страницу