Одржавање рачунара и сервераОдржавање рачунара и сервера

Одржавање рачунара и сервера намењени су подешавању и текућем и хаваријском одржавању ваших рачунара (десктоп, лаптоп) и сервера (било које намене). Пакети покривају услуге подешавања, отклањања софтверских кварова/проблема у раду, подешавање наменских сервиса и њихово праћење, оптимизација рада итд. Можете се определити за неки од већ понуђених пакета, или у разговору са нашим стручним особљем, упознати се са детаљима и одабрати онај који Вам највише одговара. Можемо се и договорити и скројити наменски пакет посебно за Ваше потребе.

Одржавање рачунара и сервераПоред самих рачунара и сервера, ова услуга покрива и подешавање и одржавање штампача, скенера и остале ИКТ опреме.

У сваком од пакета добијате техничку подршку која у зависности од тренутног захтева или проблема, може бити имејл, преко Тикетинг система, даљинска или физичка, изласком на терен. Такође, добијате и приступ порталу за подршку где можете послати захтев за подршку, пратити статус већ послатих захтева, али и да на лак и комфоран начин знате тачно ко је послао захтев и поводом чега.

Наша компанија не ради сервис неисправних уређаја, нити инсталацију/реинсталацију оперативних система, већ у договору са Вама можемо послати уређај у овлашћени сервис, било да су уређају у гарантном или вангарантном року.

Делите ову страницу