Одржавање ИКТ СистемаОдржавање ИКТ Система

Одржавање ИКТ Система је скуп мера и задатака које обављамо како би Ваш ИКТ сектор оптимално функционисао. Све пакете смо поделили у групе услуга, у зависности да ли Вам је потребно одржавање рачунара и сервера (и друге опреме), одржавање мрежа или све заједно. Намера нам је да на брз и ефикасан начин пружимо могућност да Ваша компанија има оптималну искоришћеност ИКТ капацитета. Ове услуге могу бити од велике важности не само компанијама које немају своје стално запослено ИКТ особље и стручњаке, већ и оним компанијама које желе да пруже помоћ свом ИКТ особљу, како би све функционисало беспрекорно.

Одржавање ОКТ системаПоред услуга одржавања, подешавања и отклањања проблема, између осталог, водимо бригу о квалитетној ИКТ документацији. Она подразумева централно вођење документације са свим релевантним подацима о ИКТ сервисима и опреми.

Такође, не смемо заборавити и да само добро обучени запослени могу одговорити изазовима савременог пословања, те можемо обавити и наменску обуку запослених у Вашој компанији, као и специјалистичку обуку запослених у ИКТ сектору. За више информација погледајте Едукација и ИТ Обуке или нас контактирајте како би смо заједно дошли до оптималног решења за Ваше запослене. Обуку можемо одржати како у нашим просторијама, тако и у Вашим.

У сваком од пакета добијате техничку подршку која у зависности од тренутног захтева или проблема, може бити имејл, преко Тикетинг система, даљинска или физичка, изласком на терен. Такође, добијате и приступ порталу за подршку где можете послати захтев за подршку, пратити статус већ послатих захтева, али и да на лак и комфоран начин знате тачно ко је послао захтев и поводом чега.


Одржавање рачунара и сервераОдржавање рачунарских мрежаПодршка
Професионално подешавање и одржавање оптималног функционисања сервера и рачунара, као и осталих ИКТ уређаја и опреме.

Прочитајте више…
Професионално подешавање и одржавање рачунарских мрежа и уређаја, подеђавање мрежних сервиса и ресурса и оптимизација њиховог рада у Вашој компанији.

Прочитајте више…
Директна техничка подршка, одржавање и подешавање свих Ваших ИКТ система и уређаја.
Подршку можете затражити преко тикетинг система, имејла, даљински или на лицу места.

Прочитајте више…
Делите ову страницу