IKTIKT

Savremeni tokovi poslovanja zahtevaju stalno praćenje IKT trendova i u skladu sa time, stalno usavršavanje. Što, naravno, nije lako, pogotovo malim i srednjim kompanijama koje često nemaju dovoljno IKT kapaciteta da sve to sprovedu u delo. Naša namera je da na brz, lak i krajnje profesionalan način pružimo svima mogućnost da prate i implementiraju savremena rešenja u svojoj kompaniji.

Prevashodno, naše usluge su namenjene malim i srednjim kompanijama koje nemaju IT sektor ili zaposlene na ovim pozicijama, ili imaju nameru da na ovaj način pruže pomoć i olakšaju rad svoijm IT zaposlenima. Naravno, i svima onima koji pronađu rešenja za sebe u uslugama naše kompanije.

IKTKako bi pokrili i pružili što širi spektar IKT usluga, našim klijentima pružamo usluge tehničkog konsaltinga, planiranja, dizajna i vođenja projekata implementacije i integracije relevantnih IKT rešenja u njihovim kompanijama. Kroz konsultacije sa njima, prepoznajemo i mapiramo potrebe, zahteve ili probleme, te za svakog klijenta nudimo jedinstveno rešenje i dizajn u skladu sa njegovim potrebama.

To može da podrazumeva internet dizajn i izradu internet prezentacija, namenska grafička rešenja, projektovanje IT sistema, kompleksna mrežna rešenja, programiranje namenskih aplikacija, hosting, održavanje i podrška za već postojeće sisteme i drugo.

Prateći savremena kretanja u svetu, posebnu pažnju nameravamo da posvetimo implementaciji slobodnih rešenja baziranih na otvorenom kodu. Pravilnom implementacijom vlasničkih i slobodnih rešenja, postiže se maksimalan kvalitet i funkcionalnost sa minimalnim ulaganjima.

Naše usluge uključuju, ali se ne ograničavaju, na:

  • Projektovanje savremenih IKT rešenja
  • IKT Konsalting
  • Revizija i unapređenje postojećih sistema
  • Održavanje i helpdesk
  • Integrisanje IKT sistema i rešenja
  • Analiza IKT potreba
  • Evaluacija ponuda proizvođača
  • Izbor i procena opreme i programa
  • Ponuda specifikacija
  • Obuka korisnika i zaposelnih u IT službi

Kako bi lakše sagledali šta možemo da učinimo za Vas ili jednostavno, stekli uvid šta Vam je potrebno, usluge su podeljene po kategorijama, ali bez ograničavanja u pogledu krajnjeg rešenja. Jednostavno, uvek se možemo dogovoriti o sveobuhvatnom rešenju.


Projektovanje i izrada IKT sistemaIKT KonsaltingOdržavanje IKT sistema
Projektovanje i izrada savremenih IKT rešenja.

Pročitajte više…
Korak dalje: Konsalting najsavremenijim rešenjima i/ili revizija Vaših postojećih sistema.

Pročitajte više…
Treba Vam pomoć u Vašem svakodnevnom radu? Ili Vašoj IT službi? Obratite nam se.

Pročitajte više…
Delite ovu stranicu