ИКТИКТ

Савремени токови пословања захтевају стално праћење ИКТ трендова и у складу са тиме, стално усавршавање. Што, наравно, није лако, поготово малим и средњим компанијама које често немају довољно ИКТ капацитета да све то спроведу у дело. Наша намера је да на брз, лак и крајње професионалан начин пружимо свима могућност да прате и имплементирају савремена решења у својој компанији.

Превасходно, наше услуге су намењене малим и средњим компанијама које немају ИТ сектор или запослене на овим позицијама, или имају намеру да на овај начин пруже помоћ и олакшају рад своијм ИТ запосленима. Наравно, и свима онима који пронађу решења за себе у услугама наше компаније.

ИКТКако би покрили и пружили што шири спектар ИКТ услуга, нашим клијентима пружамо услуге техничког консалтинга, планирања, дизајна и вођења пројеката имплементације и интеграције релевантних ИКТ решења у њиховим компанијама. Кроз консултације са њима, препознајемо и мапирамо потребе, захтеве или проблеме, те за сваког клијента нудимо јединствено решење и дизајн у складу са његовим потребама.

То може да подразумева интернет дизајн и израду интернет презентација, наменска графичка решења, пројектовање ИТ система, комплексна мрежна решења, програмирање наменских апликација, хостинг, одржавање и подршка за већ постојеће системе и друго.

Пратећи савремена кретања у свету, посебну пажњу намеравамо да посветимо имплементацији слободних решења базираних на отвореном коду. Правилном имплементацијом власничких и слободних решења, постиже се максималан квалитет и функционалност са минималним улагањима.

Наше услуге укључују, али се не ограничавају, на:

  • Пројектовање савремених ИКТ решења
  • ИКТ Консалтинг
  • Ревизија и унапређење постојећих система
  • Одржавање и хелпдеск
  • Интегрисање ИКТ система и решења
  • Анализа ИКТ потреба
  • Евалуација понуда произвођача
  • Избор и процена опреме и програма
  • Понуда спецификација
  • Обука корисника и запоселних у ИТ служби

Како би лакше сагледали шта можемо да учинимо за Вас или једноставно, стекли увид шта Вам је потребно, услуге су подељене по категоријама, али без ограничавања у погледу крајњег решења. Једноставно, увек се можемо договорити о свеобухватном решењу.


Пројектовање и израда ИКТ системаИКТ КонсалтингОдржавање ИКТ система
Пројектовање и израда савремених ИКТ решења.

Прочитајте више…
Корак даље: Консалтинг најсавременијим решењима и/или ревизија Ваших постојећих система.

Прочитајте више…
Треба Вам помоћ у Вашем свакодневном раду? Или Вашој ИТ служби? Обратите нам се.

Прочитајте више…
Делите ову страницу