ПодршкаПодршка

Како би Ваша компанија могла несметано да послује, неопходно је да ИКТ системи исправно и оптимално функционишу у сваком тренутку. У нашој понуди су пакети намењени превасходно малим и средњим предузећима који својим обимом на најбољи начин одговарају задацима које савремно пословање захтева. Ваше је само да одаберете пакет који Вам одговара. Такође, можете се кроз консултације са нашим стручним особљем ближе упознати са свим детаљима који су Вам потребни како би сте донели праву одлуку. Поред већ постојећих пакета, можемо се договорити и наменски скројити пакет баш по Вашој мери.

ПодршкаМи покривамо како одржавање мрежне инфраструктуре, тако и одржавање рачунара и сервера, и сходно томе, пратећег софтвера и оперативних система. Другим речима, обједињујемо појединачне услуге пакета Одржавање рачунара и сервера и Одржавање рачунарских мрежа.

У сваком од пакета добијате техничку подршку која у зависности од тренутног захтева или проблема, може бити имејл, преко Тикетинг система, даљинска или физичка, изласком на терен. Такође, добијате и приступ порталу за подршку где можете послати захтев за подршку, пратити статус већ послатих захтева, али и да на лак и комфоран начин знате тачно ко је послао захтев и поводом чега.

Наша компанија не ради сервис неисправних уређаја, нити инсталацију/реинсталацију оперативних система, већ у договору са Вама можемо послати уређај у овлашћени сервис, било да су уређају у гарантном или вангарантном року.


 

Контактирајте Техничку подршку
Делите ову страницу