ИТ ОбукеИТ Обуке

Савремено пословање захтева савремена знања, те стога, потреба за сталним усавршавањем је једна од најбитнијих тековина данашњег друштва. Наменска и уско стручна знања могу променити све у Вашем пословном животу. Намера нам је да у Школи рачунара пружимо она знања и вештине, које можете одмах употребити у свакодневном раду. И да будете препознатљиви по њима и надасве успешни.

У складу са постојећим трендовима у свету, стандардно школовање више не омогућава довољан ниво знања, већ је потребно стално усавршавање до сада стечених знања и вештина. Добрим избором и радом на себи, у могућности сте да промените свој положај и представите себе у најбољем светлу. Са друге стране, брзи развој технологије не иде у прилог запосленима, те је потребно пратити и усвајати новине, како би сте остали на жељеном нивоу познавања посла, или пак усвојили нова знања и кренули ка новим интересантнијим и траженијим занимањима.

ИТ ОбукеУ намери да Вам помогнемо у томе, нудимо широк спектар општих и специјализованих курсева из ИКТ области.

Пажљиво осмишљени курсеви, обучиће Вас на тероријском и практичном нивоу како би сте могли одговорити у сваком тренутку на потребе Вашег посла.

Поред већ конципираних обука, у договору са Вама, можемо осмислити наменске курсеве у складу са потребама Ваше компаније и обавити обуку запослених у Вашим или нашим просторијама.

Полазници основних и специјализованих курсева добијају сертификат о одслушаном курсу и могу по избору полагати за неки од сертификата, било наше школе, било међународно признатих, како би верификовали своје знање. Сертификат о одслушаном курсу само показује да сте одслушали одређен курс, а само након полагања добијате диплому да се стекли знање из одређене области. Саставни део сертификата и/или дипломе је и додатак у коме је описано за шта сте обучени, тј. теме које одређени курс покрива,

За детаље или договор, обратите нам се слободно.


 

Делите ову страницу