EdukacijaEdukacija

Naša kompanija, u nameri da Vam ponudi sveobuhvatna rešenja, kroz sistem edukacionih servisa, nudi solucije za praćenje i usvajanje savremenih znanja iz IKT oblasti. Bilo da želite da pohađate neki namenski ili specijalizovani kurs, da testirate već stečeno znanje i verifikujete ga kroz sertifikat, pronađete odgovarajuću literaturu radi usvajanja novih znanja ili jednostavno, želite da pročitate kratak pregled ili uputstvo o interesantnim savremenim tehnologijama i servisima, te odmah i primenite, tu smo za Vas.

Oslanjajući se na stečeno višegodišnje iskustvo i znanje, koncipirali smo nekoliko servisa koji Vam pružaju više izbora kako bi ste odabrali pravi. Možete izabrati neki od namenskih kurseva kako bi ste upotpunili i usavršili svoje znanje, sistematizovali i na kraju stekli sertifikat koji verifikuje Vaša znanja i veštine. Bez obzira da li koristiite Windows, Linux ili Apple Mac računare, možete izabrati šta Vas interesuje ili se osloniti na našu procenu i odabrati kurs koji će Vam doneti novu vrednost, uklapanjem sva tri najpopularnija sistema u jednu skladnu i moćnu celinu.

EdukacijaNakon odslušanih predavanja i vežbi, koje donose skladan odnos teorijskog i praktičnog znanja, možete se prijaviti i polagati za neki od sertifikata. Kako sertifikat naše škole, tako i međunarodno priznate sertifikate.

Pored kurseva i obuka, za sticanje znanja možete izabrati i odgovarajuću literaturu, kako bi ste tempom koji Vama odgovara usvoji nova znanja.

I na kraju, ali ne i najmanje bitno: mi ne krijemo naše znanje i želimo da ga podelimo sa Vama.

Pogledajte našu sekciju Predstavljamo, koncipiranu u formi bloga, gde predstavljamo najnovije sisteme, servise i tehnologije. Pored kratkog predstavljanja, možete naći i uputstva kako se podešavaju određeni servisi, implementiraju nove tehnologije ili, jednostavno, šta trebate i/ili možete upotrebiti kao rešenje u određenim situacijama i za određene potrebe.

Obratite nam se slobodno sa pitanjima, komentarima, mišljenjima.

Uostalom, tu smo zbog Vas.


IT ObukePredstavljamo
Potreba za stalnim usavršavanjem je jedna od najbitnijih tekovina današnjeg društva. Namenska i usko stručna znanja mogu Vam promeniti sve u Vašem poslovnom životu. Namera nam je da u Školi računara pružimo ona znanja i veštine, koje možete odmah upotrebiti u svakodnevnom radu. I da budete prepoznatljivi po njima i nadasve uspešni.

Pročitajte više…
U ovoj sekciji, u formi bloga, namera nam je da predstavimo najnovije tehnologije, servise, programe i operativne sisteme. Naravno, ne samo da prikažemo, nego i da damo savet, preporuku ili uputstvo kako možete i sami da primenite nešto od toga. Svoje znanje delimo sa Vama.

Pročitajte više…

 

Delite ovu stranicu