ЕдукацијаЕдукација

Наша компанија, у намери да Вам понуди свеобухватна решења, кроз систем едукационих сервиса, нуди солуције за праћење и усвајање савремених знања из ИКТ области. Било да желите да похађате неки наменски или специјализовани курс, да тестирате већ стечено знање и верификујете га кроз сертификат, пронађете одговарајућу литературу ради усвајања нових знања или једноставно, желите да прочитате кратак преглед или упутство о интересантним савременим технологијама и сервисима, те одмах и примените, ту смо за Вас.

Ослањајући се на стечено вишегодишње искуство и знање, конципирали смо неколико сервиса који Вам пружају више избора како би сте одабрали прави. Можете изабрати неки од наменских курсева како би сте употпунили и усавршили своје знање, систематизовали и на крају стекли сертификат који верификује Ваша знања и вештине. Без обзира да ли користиите Windows, Linux или Apple Mac рачунаре, можете изабрати шта Вас интересује или се ослонити на нашу процену и одабрати курс који ће Вам донети нову вредност, уклапањем сва три најпопуларнија система у једну складну и моћну целину.

ЕдукацијаНакон одслушаних предавања и вежби, које доносе складан однос теоријског и практичног знања, можете се пријавити и полагати за неки од сертификата. Како сертификат наше школе, тако и међународно признате сертификате.

Поред курсева и обука, за стицање знања можете изабрати и одговарајућу литературу, како би сте темпом који Вама одговара усвоји нова знања.

И на крају, али не и најмање битно: ми не кријемо наше знање и желимо да га поделимо са Вама.

Погледајте нашу секцију Представљамо, конципирану у форми блога, где представљамо најновије системе, сервисе и технологије. Поред кратког представљања, можете наћи и упутства како се подешавају одређени сервиси, имплементирају нове технологије или, једноставно, шта требате и/или можете употребити као решење у одређеним ситуацијама и за одређене потребе.

Обратите нам се слободно са питањима, коментарима, мишљењима.

Уосталом, ту смо због Вас.


ИТ ОбукеПредстављамо
Потреба за сталним усавршавањем је једна од најбитнијих тековина данашњег друштва. Наменска и уско стручна знања могу Вам променити све у Вашем пословном животу. Намера нам је да у Школи рачунара пружимо она знања и вештине, које можете одмах употребити у свакодневном раду. И да будете препознатљиви по њима и надасве успешни.

Прочитајте више…
У овој секцији, у форми блога, намера нам је да представимо најновије технологије, сервисе, програме и оперативне системе. Наравно, не само да прикажемо, него и да дамо савет, препоруку или упутство како можете и сами да примените нешто од тога. Своје знање делимо са Вама.

Прочитајте више…

 

Делите ову страницу